
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05, διαμορφώνεται στις 823,99 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%.
Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε συνολικές απώλειες 3,34%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05, διαμορφώνεται στις 823,99 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%.
Αρχικά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 826,18 μονάδες (+0,94%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,58 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,56%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,09%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΕΧΑΕ (+2,20%), του ΟΛΠ (+1,54%) και της Alpha Bank (+1,45%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-0,80%) και της Τιτάν (-0,72%)
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+6,34%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,18%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Κατασκευών (-0,87%) και των Τροφίμων(-0,78%).
Ανοδικά κινούνται 37 μετοχές, 17 πτωτικά και 20 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αλουμύλ (+7,66%) και Ιντερτέκ (+5,80%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Trastor (-3,78%) και ΕΥΔΑΠ (-1,28%).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ρώσος φάρσερ εκθέτει ανεπανόρθωτα το Μαξίμου – «Απλά στείλαμε ένα email στον Ντόκο»
- Επίσημο: Τέλος από τη Βαλένθια ο Πέδρο Μαρτίνεθ
- Ο Τραμπ διέγνωσε το Χόλιγουντ με «Σύνδρομο Παραφροσύνης»
- H Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την απόκτηση του Μαυροπάνου
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Πάνω από 400.000 ευρώ οι ζημιές στον Οργανισμό
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι







