Οι προτάσεις Μαξίμου για την ηγεσία της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη νέα ηγεσία του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος» αναφέρεται, όπως είχε ενημερώσει το in.gr από το Σάββατο.
Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν θητεύσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Ζούλας ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής και ο κ. Γαμπρίτσος ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος το 2010, για σύντομο χρονικό διάστημα, επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442