
Στο λιμάνι της Ραφήνας το «Naxos jet» λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Οι 586 επιβάτες και 48 οχήματα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το «Aqua Blue» και με το «Super Express.
Στο λιμάνι της Ραφήνας παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Naxos jet», αφού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του στις 3 το μεσημέρι για Άνδρο- Τήνο- Μύκονο- Πάρο και Νάξο.
Οι 586 επιβάτες και 48 οχήματα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το «Aqua Blue» στις 16:30 και με το «Super Express» στις 17:30 το απόγευμα.
Το «Aqua Blue» πραγματοποιεί το δρομολόγιο Άνδρο -Τήνο- Μύκονο- Εύδηλο- Καρλόβασι και το «Super Express» για Πάρο και Νάξο.
- «Θέλω την Άρσεναλ πρωταθλήτρια Ευρώπης» – Ο Αρσέν Βενγκέρ έστειλε μήνυμα στους Λονδρέζους
- Τραμπ: Δεν θα υπάρξει άρση κυρώσεων στο Ιράν ακόμη κι αν παραδώσει το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο
- Ουγκάντα: Κλείνει προσωρινά τα σύνορά της με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό λόγω Έμπολα
- Πρωτοφανές: Η ΕΠΟ της διοίκησης Γκαγκάτση καταστρατηγεί τους κανονισμούς
- Σοκάρουν τα βίντεο με τον πρώην αντιδήμαρχο που σκοτώνει γατάκι χτυπώντας το στον τοίχο
- Μάιλς Ντέιβις και Ζυλιέτ Γκρεκό – «Με αγαπούσε πάρα πολύ για να με παντρευτεί και να με κάνει δυστυχισμένη»


