Αρκάς : Το μπλοκάρισμα στο Facebook και οι αντιδράσεις των χρηστών
Λογοκρισία, εμπάθεια, έλλειψη του χιούμορ ακόμη και ανοησία χαρακτηρίζουν οι χρήστες το μπλοκάρισμα του Facebook στο λογαριασμό του Αρκά.
Tο facebook μπλόκαρε την επίσημη σελίδα του Αρκά, έπειτα από αναφορές χρηστών που ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο αναρτήσεων και σκίτσων του.
Περίπου ένα μήνα μετά τις αναφορές, το Facebook ενεργοποίησε το μπλοκάρισμα της σελίδας του Αρκά για το προσεχές 7ήμερο, οπότε και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα δημοσιεύσεων.
Την εν λόγω απόφαση σχολίασε και ο ίδιος ο Αρκάς με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του.
Οι αντιδράσεις των χρηστών χαρακτηρίζουν ως εμπάθεια, έλλειψη χιούμορ ακόμα και λογοκρισία τον αποκλεισμό της σελίδας του σκιτσογράφου.
Ορισμένοι χρήστες αναφέρονται στα «τρολ» ενώ άλλοι κάνουν λόγο για «λάτρεις της φίμωσης».
Το θέμα του «ασύλου ιδεών» επανέρχεται με διαφορετική «μορφή».
Παράλληλα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ανοιχτά τον Αρκά και μιλούν για ανθρώπινη «ανοησία» και «ντροπή».
Πολλοί όμως χρήστες αναρωτήθηκαν πως ο Αρκάς, κατάφερε να δημοσιεύσει ανάρτησή του ενώ έχει αποκλειστεί ο λογαριασμός του από το Facebook. Απαντώντας σε σχόλιο χρήστη ξεκαθάρισε το τοπίο.
- Από τον Σι Τζινπίνγκ στη Βαβυλώνα: Τι κρύβει στ’αλήθεια μια χειραψία;
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία
- Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη – Τι ερευνούν οι αρχές

