
Νέος προπονητής της Κέρκυρας ο Βόκολος
Ο Λεωνίδας Βόκολος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας και επιστρέφει για πρώτη φορά στους πάγκους μετά από δύο χρόνια.
Ο Λεωνίδας Βόκολος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας και επιστρέφει για πρώτη φορά στους πάγκους μετά από δύο χρόνια.
Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-17 όταν και καθοδήγησε τον Παναιγιάλειο για εννιά ματς.
Ο Τάσος Θέος που ήταν στον πάγκο των Φαιάκων αποχώρησε και βρίσκεται τώρα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρας:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς».
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)
- Πέδρο Πασκάλ εναντίον Pedro Piscal, Mελ Γκίμπσον εναντίον Miel Gibson – Είναι τα λογοπαίγνια μηνύσιμα;
- LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ
- Ο Μέσι αγοράζει την Κορνεγιά και ανοίγει νέο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο



