
Ρόδος: Νεκρός άνδρας από καρδιακό επεισόδιο μετά από καβγά σε παραλία
Καβγάδισε για μία ξαπλώστρα.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 65χρονος μετά από καβγά σε παραλία της Ρόδου.
Το περιστατικό σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» διαδραματίστηκε σε παραλία της Ρόδου, ανάμεσα στον 65χρονο και δύο αλλοδαπούς, συγγενικά πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία επρόκειτο να νοικιάσουν ξαπλώστρα στην παραλία.
Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί όταν τους ζητήθηκε από την υπεύθυνη των ομπρελών να καταβάλλουν το αντίτιμο της ομπρέλας αρνήθηκαν.
Τότε μεσολάβησε ο 65χρονος τον οποίο στη συνέχεια η αλλοδαπή φέρεται να χαστούκισε, ενώ ακολούθησε έντονη λογομαχία.
Έπειτα ο άτυχος άνδρας απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το όχημα του όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.
Όπως δήλωσε η κόρη του μιλώντας στη Ροδιακή- υπέστη κατά πάσα πιθανότητα «καρδιακό επεισόδιο» και κατέρρευσε.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.
Αμέσως μετά το περιστατικό η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλλε μήνυση, ενώ προτίθεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζητά να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.
- Συνταγές: Δύο πεντανόστιμες πίτες
- Ο Τραμπ ανεβάζει φωτογραφία του φορώντας στολή με παράσημα – Για ποιες πράξεις τα κέρδισε
- «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για προσωρινή χρήση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για άλλες δαπάνες
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας – «Κίνδυνος σύγκρουσης τα επόμενα δύο χρόνια»
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»



