
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, με την αγορά να υπερβαίνει τα επίπεδα των 850 μονάδων.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, με την αγορά να υπερβαίνει τα επίπεδα των 850 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 852,21 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,64%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,57 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,64%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,47%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ(+1,74%), της Εθνικής(+1,23%), της ΔΕΗ (+1,19%) και του ΟΠΑΠ(+1,19%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ(-0,85%), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-0,64%) και της ΕΧΑΕ(-0,22%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,66%) και των Ταξιδιών (+1,05%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης της Υγείας(-2,13%).
Ανοδικά κινούνται 41 μετοχές, 14 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Παϊρης+25,13% και Βιοκαρπέτ+11,80%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική -7,91% και Trastor-5,66%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανελλαδικές 2026: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Σε ποια τμήματα εκτοξεύτηκαν, που υποχώρησαν
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Η περίπτωση του ελεύθερου Κίναν Έβανς απασχολεί Euroleague και… Θεσσαλονίκη (vid)
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας











