Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλη νίκη στην Πόλη, να ζήσουμε μία ακόμα Θρυλική βραδιά

Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεγάλη νίκη στην Πόλη, να ζήσουμε μία ακόμα Θρυλική βραδιά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με την ψυχή του την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και με ανάρτησή του στα social media έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς της 13ης Αυγούστου

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και το απέδειξε περίτρανα και στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι με μία μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησαν με 1-0 στην Πόλη και έκαναν περήφανους τους φιλάθλους τους, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία και παρακολούθησε από κοντά τη σπουδαία μάχη.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκε στα επίσημα του «Fatih Terim» και πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Γιώργου Μασούρα, αλλά και τη σπουδαία νίκη της ομάδας του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ηγέτης των Πειραιωτών με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της μεγάλης ρεβάνς της 13ης Αυγούστου.

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθούν την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Κράσνονταρ – Πόρτο.

«Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη μεγάλη νίκη στην Πόλη! Μένει ένα ακόμα ημίχρονο στον Πειραιά μας για να ζήσουμε μία ακόμα μεγάλη Θρυλική βραδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024