
Ο πανηγυρισμός του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γκολ του Μασούρα
Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων», δείχνοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα, ταξίδεψε αυθημερόν για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ
Με την ψυχή του πανηγύρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το γκολ του Μασούρα, με το οποίο ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πολύτιμη και μεγαλειώδη νίκη επί της Μπασακσεχίρ μέσα στην Κωνσταντινούπολη.
Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων», δείχνοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα, ταξίδεψε αυθημερόν για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι πάντα στο πλευρό των «ερυθρολεύκων», όπου κι αν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας του λιμανιού.
Ετσι, παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην Τουρκία και έζησε έζησε έντονα κάθε στιγμή της αναμέτρησης. Μάλιστα, μόλις έγινε αντιληπτός από τους λίγους φίλους της ομάδας χειροκροτήθηκε, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
- Επιστρέφει ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μηταράκης
- Άντι Μπέρναμ: Δεκαετές πρόγραμμα για την ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου υπόσχεται ο νέο πρωθυπουργός
- Γιγάντιος λάκος στο Google Earth ήταν τελικά κρατήρας πρόσκρουσης 290 εκατ. ετών
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα καίει η πυρκαγιά στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League

