Β. Κορέα: Κλέβει λεφτά μέσω κυβερνοεπιθέσεων για να ενισχύσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα
Περί τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια φέρεται να έκλεψε μέσω κυβερνοεπιθέσεων η Βόρεια Κορέα με σκοπό να χρηματοδοτήσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα.
Περί τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια φέρεται να έκλεψε μέσω κυβερνοεπιθέσεων η Βόρεια Κορέα με σκοπό να χρηματοδοτήσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα.
Αυτό αναφέρει απόρρητη έκθεση του ΟΗΕ που διέρρευσε την ώρα που η Πιόνγκιανγκ συνεχίζει να εκτοξεύει πυραύλους. Την πληροφορία επιβεβαίωσαν πηγές του οργανισμού οι οποίες πρόσθεσαν ότι οι ειδικοί εξετάζουν 35 κυβερνοεπιθέσεις.
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται η χρήση πανίσχυρων υπολογιστών για την παραγωγή κρυπτονομισμάτων από την Πιόνγκιανγκ.
Η αποκάλυψη έγινε μια μόνο μέρα μετά την τέταρτη κατά σειρά εκτόξευση πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα μέσα σε δυο εβδομάδες, που σύμφωνα με αναλυτές αποτελούν έκφραση της ενόχλησης της για τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ηνωμένων Πολιτειών – Νότιας Κορέας που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα.
Πηγή:onetv.gr
- Αγορές σε τεντωμένο σχοινί -Έρχεται νέος «Μαύρος Κύκνος» τον Μάρτιο;
- Άμστερνταμ: Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο – «Στοχευμένη επίθεση», λέει η δήμαρχος
- Φρανσίσκο: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 20χρονου
- Χρήστος Δάντης: «Διακόπτω τις συναυλίες μου για περίπου ενάμιση μήνα» – Τι συνέβη
- «H αιτία που ο Παναθηναϊκός δεν παίζει στις δυνατότητές του ίσως είναι ο… Αταμάν»
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – «Φορούσε βέρα – Είχε χαρτιά στο στόμα»
- Κικίλιας: Χτυπήθηκε ελληνόκτητο πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Καλά στην υγεία τους οι ναυτικοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442