Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου - Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, να αποδοθούν ευθύνες

Χίος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου – Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, να αποδοθούν ευθύνες

Ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά του, ζήτησε μεταξύ άλλων να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους της τραγωδίας

Συγκλονίζουν τα λόγια των συγγενών του αδικοχαμένου 19χρονου από το Μαρούσι, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Χίο αποκολλήθηκε μπασκέτα και τον καταπλάκωσε.

Ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά του, ζήτησε μεταξύ άλλων να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο πατέρας του νεαρού Σταύρου τόνισε ακόμη. «Ηταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ηταν θέλημα Θεού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο παππούς του 19χρονου ο οποίος ήρθε από την Κύπρο για την κηδεία του εγγονού είναι συγκλονισμένος και ανέφερε μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: «Μου τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές σημείωσε για να προσθέσει.

«Ηταν ευφυής. Ηταν πολύ ταλαντούχος. Ηταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε με την σειρά του ο παππούς του 19χρονου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024