Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ικαρία: Θρίλερ δίχως τέλος για την 35χρονη - Οι κηλίδες αίματος και οι τελευταίες μαρτυρίες

Ικαρία: Θρίλερ δίχως τέλος για την 35χρονη – Οι κηλίδες αίματος και οι τελευταίες μαρτυρίες

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αλλά μέχρι στιγμής είναι άκαρπες

Θρίλερ δίχως τέλος για την 35χρονη βρετανίδα αστροφυσικό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία όταν είχε πάει για τρέξιμο.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αλλά μέχρι στιγμής είναι άκαρπες. Στη μάχη για τον εντοπισμό τους μπαίνουν και εθελοντές από την Κύπρο οι οποίοι φτάνουν στο νησί. Όπως έγινε γνωστό, επτά φίλοι, συνεργάτες και συναθλητές της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ ψάχνουν αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να φτάσουν στο νησί και να συνδράμουν στις έρευνες.

Οι ελληνικές Αρχές συνέχισαν τις έρευνες μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης ενώ σήμερα Τετάρτη θα συνεχιστούν με το πρώτο φως του ήλιου με τη συνδρομή και δεύτερου ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει πάει στο νησί του βορείου Αιγαίου από την Αθήνα.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα αντικείμενα που περισυνελέγησαν από το διαμέρισμα που η 35χρονη είχε ενοικιάσει μαζί με τον 38χρονο Κύπριο φίλο της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τι είπε ο σύντροφος της κοπέλας

 Ο 38χρονος σύντροφός της, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 απηύθυνε  έκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και σε τεχνολογικές εταιρίες να συνδράμουν ώστε να εντοπιστεί το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 38χρονου, η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν το πρωί της Δευτέρας όταν του είπε ότι πάει για τρέξιμο στην περιοχή. Ακολούθως δεν απαντούσε στις συνεχιζόμενες κλήσεις του γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Κυρήκου Ικαρίας. Οι δύο τους είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο μέσω Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης άκουσε φωνές από το δωμάτιο. «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε.

Κηλίδες από αίμα

Την ίδια στιγμή  ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, ανέφερε  ότι «εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία.

Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη».

Το αίμα, σύμφωνα με πληροφορίες,  φαίνεται να προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Εξέταση DNA

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 35χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Μυστήριο με το σήμα του κινητού

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Το κινητό της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ εξέπεμψε σήμα στην Ικαρία σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δήλωση εξαφάνισης της, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Το τηλέφωνο της 35χρονης φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Αυγούστου και φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια την 35χρονη ή κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου έφθασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024