
ΟΑΣΘ : Νέα βλάβη σε λεωφορείο – Δεν είχε ούτε τρίγωνο ο οδηγός
Ενα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρουσίασε βλάβη και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, με τον οδηγό του να τοποθετεί πυροσβεστήρα αντί για προειδοποιητικό τρίγωνο στο οδόστρωμα.
Ενα ακόμη λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρουσίασε βλάβη και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, με τον οδηγό του να τοποθετεί πυροσβεστήρα αντί για προειδοποιητικό τρίγωνο στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη της Voria.gr, το λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρουσίασε βλάβη στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης γύρω στις 6 το απόγευμα της Τρίτης.
Σήμανση… με πυροσβεστήρα
Ειδικότερα, το εν λόγω λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης περίπου στις 6 το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, ο οδηγός δεν είχε διαθέσιμο το τρίγωνο προειδοποίησης των υπόλοιπων οδηγών και τοποθέτησε για σήμανση πυροσβεστήρα.
- ΠΑΣΟΚ: Στη «σέντρα» βγάζει ο Μιχάλης Κατρίνης την κυβέρνηση για την ακρίβεια – «Πάρτι αισχροκέρδειας στην αγορά»
- Καυγάς στον «αέρα» μεταξύ Σγουρού και Ζαχαρού: «Παπατζήδες δεν ακούω» – «Με απειλείτε;»
- Οι ενδεκάδες στο ματς Αγγλία-Κονγκό (pics)
- Ομορούγι: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, απαιτητικός προπονητής ο Τρινκιέρι»
- LIVE: Χέλμοντ Σπορ – Παναθηναϊκός
- Πετράλωνα: Νεκρός ο σκύλος που παγιδεύτηκε στην πολυκατοικία – «Ήταν η μοναδική συντροφιά μου»

