
Novartis: Στο αρχείο η υπόθεση Σαμαρά – Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Στο αρχείο τέθηκε την Τρίτη με τη σφραγίδα της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη η δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis που αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στο αρχείο τέθηκε την Τρίτη με τη σφραγίδα της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη η δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis που αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της έκρινε ότι δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην πρωθυπουργό, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση από προσταστατευόμενο μάρτυρα.
Όσο προχωρά η εισαγγελική έρευνα για τη Novartis το αφήγημα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί του μεγαλύτερου σκανδάλου στα χρονικά της μεταπολίτευσης καταρρέει.
Τις επόμενες μέρες η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι συνάδελφοί της στην Εισαγγελία Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης θα αποφασίσουν και για τα άλλα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία ο φάκελος παραμένει ανοιχτός.
Πρόκειται για τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη, τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στη Βουλή έκανε λόγο για σκευωρία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Πηγή: onetv.gr
- Μονακό – Ολυμπιακός: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Φενερμπαχτσέ – Ζαλγκίρις 86-74: Άνετη νίκη και 2-0 για τους Τούρκους
- Ολυμπιακός – Μονακό 94-64: Ολοταχώς για το Final Four με θρυλική απόδοση
- Οδηγός για online αγορές – Τι ισχύει για επιστροφές προϊόντων
- «Το Αττικόν καθρεφτίζει την τραγική κατάσταση του σημερινού ΕΣΥ» – Νέο «παράρτημα» με ράντζα, που ο Άδωνις δεν θα εγκαινιάσει
- Ο Μπάρι Κίογκαν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι απάτησε τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ



