Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη νύχτα στο Ξυλόκαστρο - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες

Δύσκολη νύχτα στο Ξυλόκαστρο – Μεγάλη μάχη με τις φλόγες

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Ελληνικό και στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη για να τη θέσουν υπό έλεγχο

Δύσκολη αναμένεται να είναι η βραδιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Ελληνικό και στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Ειδικότερα, στο σημείο βρίσκονται 41 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ενώ ενισχύθηκαν τα πεζοπόρα τμήματα. Νωρίτερα, ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούσαν τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο, τα οποία θα συνδράμουν στην προσπάθεια κατάσβεσης ξανά από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το έργο των πυροσβεστών ωστόσο δυσκολεύει το δύσβατο του σημείου, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατοί.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Ηλίας Ανδρικόπουλος, δήλωσε πως «το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή, και εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την κοινότητα του Ελληνικού».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024