
Ο Τραμπ για τη σφαγή σε Τέξας και Οχάιο : Η βία πρέπει να σταματήσει
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως συνομίλησε με το FBI και τον υπουργό Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποφευχθούν στο μέλλον αιματοχυσίες όπως στο Ελ Πάσο και το Ντέιτον.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Κυριακή πως «το μίσος δεν έχει θέσει στη χώρα μας», αναφορικά με τις ένοπλες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον του Οχάιο.
Ανακοίνωση σήμερα
Ο Τραμπ δήλωσε πως συνομίλησε με το FBI και τον υπουργό Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποφευχθούν παρόμοιες αιματοχυσίες στο μέλλον.
Ο ίδιος δήλωσε πως σήμερα θα κάνει ανακοίνωση για το θέμα και πρόσθεσε πως «η βία πρέπει να σταματήσει».
Πηγή: ΑΠΕ
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν

