Είναι μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κρύβουν τη βιασύνη τους να κάνουν αντιπολίτευση. Τι είδους αντιπολίτευση; Ο,τι να ‘ναι. Και όταν λέω ό,τι να ‘ναι εννοώ ότι άρχισαν πρώτα να κάνουν αντιπολίτευση με κριτική προς τους δημοσιογράφους:

«Γιατί δεν γράφετε εκείνο ή το άλλο;» είναι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μερικές από τις παρατηρήσεις που κάνουν οι Συριζαίοι προς τους δημοσιογράφους. Αλλωστε η κριτική σε δημοσιογράφους και σε ΜΜΕ ήταν και εξακολουθεί να είναι το big asset του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο ζήλος για αντιπολίτευση τύπου… «ό,τι να ‘ναι» οδηγεί σε γκάφες. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Ο βουλευτής Πρέβεζας, πρώην υφυπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ (και εκ των στενότερων υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα) Κώστας Μπάρκας (φωτογραφία) έγραψε ένα tweet  σχετικά με την ανάληψη ενδυματολογικής επιμέλειας των εργαζομένων της Λυρικής Σκηνής από τη σύζυγο του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, θέτοντας ερωτήματα, υπαινισσόμενος πως υπήρξε πολιτική πρωτοβουλία ώστε η Μαρέβα να «πάρει τη δουλειά».

«Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1. Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2. Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3. Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;» έγραψε ο Κώστας Μπάρκας. Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια…

Προτού στεγνώσει το μελάνι (όπως έλεγαν οι παλιοί) έλαβε «πληρωμένη απάντηση» από τη Μαρέβα: «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε. Μετά την απάντηση της κυρίας Γκραμπόφσκι, ο Κώστας Μπάρκας απολογήθηκε ότι… δεν το γνώριζε.

Γράψτε το σχόλιο σας