Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Myconian «Jackie O» και άλλα spots

Στο Myconian «Jackie O» και άλλα spots

Το «Jackie O» της Μυκόνου είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή spots στο νησί. Η Άννα Βίσση για μία ακόμη φορά τραγούδησε εκεί, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους θαυμαστές της.

Το «Jackie O» της Μυκόνου είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή spots στο νησί. Η Άννα Βίσση για μία ακόμη φορά τραγούδησε εκεί, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους θαυμαστές της.

Αυτό είναι το ετήσιο ραντεβού της τραγουδίστριας με όλους αυτούς οι οποίοι κάνουν διακοπές στο Νησί των Ανέμων και αρκετούς που φθάνουν ειδικά από την Αθήνα για να την απολαύσουν στην σκηνή.

Η Βίσση τραγούδησε νέες αλλά και παλιές της επιτυχίες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στον κόσμο και πολλά γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής.

Το weekend που μας πέρασε, η Μύκονος ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Οι παραλίες, τα εστιατόρια, τα φημισμένα beach bars, γνώρισαν εποχές… τρελής δόξας. Σαουδάραβες κελεμπιοφόροι, Ρώσοι κροίσοι, Τούρκοι επιχειρηματίες, αλλά και πού γνωστά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας, είχαν «καταλάβει» τραπέζια, καρέκλες και ξαπλώστρες.

Το «Nammos», ο «Σκορπιός», η «Σπηλιά» στην Αγία Άννα, το Interni» τις βραδινές ώρες ήταν τόσο πολύ γεμάτα, ώστε πολλοί αναγκάζονταν να περιμένουν με τις ώρες στο bar ή στην πόρτα πριν τους δώσουν κάποιο τραπέζι, Πραγματικός χαμός σε ένα ελληνικό νησί που έχει ξεπεράσει σε φήμη την Ίμπιζα, των κορυφαίων DJ.

Το επικίνδυνο τώρα είναι, ότι η Μύκονος «ακούγεται» πάρα πολύ σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι είναι το νησί με τις… κινηματογραφικού τύπου ληστείες. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, οι ληστές, αλλοδαποί και Έλληνες, συνεχίζουν να αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια στα σπίτια που εισβάλλουν αλλά και στα μαγαζιά.

Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη μου έλεγαν φίλοι, οι οποίοι ήταν το weekend στο νησί…

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024