Στην πρώτη θέση παγκοσμίως παραμένει η Άννα Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 είναι πρώτη με 2577 βαθμούς, σύμφωνα με τις λίστες που ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία, ενώ ακολουθούν η Κιμ Μινγκούν με 1737 και η Κιμ Μπόμι με 1172 βαθμούς.
Στα 25μ. πιστόλι, η Κορακάκη βρίσκεται στην 10η θέση.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!