H Μαρέβα απαντά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις στολές της Λυρικής
Μέσω Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε σε σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Λυρική Σκηνή.
Μέσω Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε σε σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Λυρική Σκηνή.
Πριν λίγες μέρες η παρουσίαση των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής έγινε είδηση καθώς έχουν την υπογραφή του περίφημου οίκου Zeus+Δione.
Όπως είχε ανακοινωθεί μάλιστα η συνεργασία προέκυψε αφού η Λυρική αποδέχθηκε τη χορηγία του οίκου στις αρχές της φετινής χρονιάς.
Το παραπάνω στοιχείο όμως φαίνεται ότι διέφυγε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίος σε tweet του έγραψε: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».
Απαντώντας η Μαρέβα Γκαραμπόφσκι ανέφερε ότι «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: onetv.gr
- Υποκλοπές: «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι
- Χαλάνδρι: Για εξηγήσεις κλήθηκε η διευθύντρια που φέρεται να έβαζε μαθητές να σκάβουν χαντάκια για να «σβήσουν» απουσίες

