Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο τένις επικράτησε του Τόμι Πολ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Citi Open, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον.
Ενα τουρνουά, που μπορεί να μην είναι επιπέδου Grand Slam, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ελληνα τενίστα, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσω αυτού να ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Για να μπορέσει να «χτυπήσει» νέο career high, ωστόσο, χρειάζεται να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Citi Open. Πως θα τα καταφέρει; Για αρχή θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον, τον οποίο θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής για τον τρίτο γύρο της αμερικάνικης διοργάνωσης. Το δεύτερο και τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο για το Νο.5 θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Τζον Ισνερ – Μπενουά Περ.
Αν ο Στέφανος καταφέρει να πετύχει δύο ακόμα νίκες στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, θα βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη και θα καταγράψει μια ακόμα σπουδαία επιτυχία. Ο «Στεφ» αν μπει στο Top-5 θα πετάξει εκτός τον Κέι Νισικόρι, ο οποίος θα πέσει στο Νο. 6. Μια μεγάλη πρόκληση για τον Τσιτσιπά, που δείχνει έτοιμος να μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.