Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τον Λεάο η Μίλαν

Ανακοίνωσε τον Λεάο η Μίλαν

Παίκτης της Μίλαν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ράφαελ Λεάο, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού.

Στην Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του Ραφαέλ Λεάο, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού από την Λιλ, έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λεάο μαζί με τον Νίκολα Πεπέ δημιούργησαν ένα πάρα πολύ δυνατό δίδυμο στην επιθετική γραμμή των «λιλουά» σκοράροντας σχεδόν ακατάπαυστα, τραβώντας έτσι το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μπορεί η μεταγραφή του Πεπέ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως η Λιλ είδε τα ταμεία της να γεμίζουν από τον 20χρονο επιθετικό για τον οποίο μάλιστα δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ αφού τον απέκτησαν ως ελεύθερο όταν αποχώρησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την περσινή σεζόν ο Πορτογάλος αγωνίστηκε συνολικά σε 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ (πρωτάθλημα και κύπελλο), σκοράροντας 8 φορές, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ, κυρίως όμως έδειξε πως, παρά τα 20 του χρόνια, μπορεί να γίνει ένας μεγάλος παίκτης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024