
Επικοινωνία Θεοχάρη με τον πρέσβη της Γαλλίας μετά τον πνιγμό των δύο κοριτσιών στη Ρόδο
Ο υπουργός μετέφερε τη θλίψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του ιδίου, για το χαμό των δυο νέων κοριτσιών στην πισίνα
Με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα επικοινώνησε, χθες το βράδυ, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης θεοχάρης με αφορμή το τραγικό συμβάν στη Ρόδο. Ο υπουργός μετέφερε τη θλίψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του ιδίου, για το χαμό των δυο νέων κοριτσιών στην πισίνα.
Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε στον Γάλλο πρέσβη ότι η κινητοποίηση του υπουργείου είναι άμεση και έχει επιληφθεί των ενεργειών, και ο πρέσβης με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίηση για την άμεση αντίδραση.
Ο υπουργός Τουρισμού έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής, ενώ αρμόδιος από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Δωδεκανήσου θα μεταβεί σήμερα στο σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»