
Παρουσιάστηκε στον Πλακιωτάκη το νέο master plan του ΟΛΠ
Ο captain Fu, παρουσίασε στον κ. Πλακιωτάκη το νέο επικαιροποιημένο master plan του Οργανισμού, αναφέροντας ότι στις προθέσεις της κινεζικής πλευράς είναι η άμεση έναρξη των εργασιών.
Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. captain Fu, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του λιμανιού κ. Άγγελο Καρακώστα και το μέλος της διοίκησης και εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Θάνο Λιάγκο. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Βαγγέλης Κυριαζόπουλος.
Ο captain Fu, παρουσίασε στον κ. Πλακιωτάκη το νέο επικαιροποιημένο master plan του Οργανισμού, αναφέροντας ότι στις προθέσεις της κινεζικής πλευράς είναι η άμεση έναρξη των εργασιών.
Ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε. για την ενημέρωση και υπογράμμισε ότι απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές επενδύσεις, στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας τόσο το εθνικού, όσο και του ευρωπαϊκού δικαίου.
- Ποια παράβαση «μετράει» ανά τρίωρο; Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων
- Ινφαντίνο (πρόεδρος FIFA): «Έκανα αιτήσεις για εργασία σε Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία και απορρίφθηκαν»
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι







