Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουχαλάκης στο One Channel: Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο τέλος της χρονιάς

Μπουχαλάκης στο One Channel: Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο τέλος της χρονιάς

«Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την Μπασακσεχίρ. Εάν είμαστε όπως πρέπει, έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε και στον τελευταίο γύρο» δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μιλώντας στο One Channel.

Λίγο μετά τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 4-0 κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στο One Channel.

«Νομίζω ότι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, επιβάλλοντας τα ρυθμό μας και δείξαμε στον αντίπαλο ότι θέλουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα πρώτα 30—35 του αγώνα δεν δώσαμε κάποιο δικαίωμα στον αντίπαλό μας κι αν ήμασταν λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να έχουμε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε δυναμικά και έτσι ήρθαν τα γκολ και από το 2- 0 και μετά χαλαρώσαμε και από εκεί και μετά συνεχίσαμε για τον κόσμο μας και να έχουμε μια καλή εικόνα» τόνισε.

Μιλώντας για το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού, ο Μπουχαλάκης δήλωσε: «Ξέρουμε ότι μπορούμε κι ότι έχουμε τη δυναμική να τα καταφέρουμε. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την Μπασακσεχίρ και τις αδυναμίες της. Εάν εμείς είμαστε όπως πρέπει έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε και στον τελευταίο γύρο».

Τέλος, αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος και οι δύο πλευρές, πήραν αυτό που ήθελαν, είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και νομίζω ότι φέτος έχουμε μια πρόκληση παραπάνω καθώς η ομάδα είναι δύο χρόνια χωρίς τίτλο, να προσπαθήσουμε παραπάνω όλοι μαζί, ώστε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί με τον κόσμο στο τέλος της χρονιάς».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024