Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Με την ίδια 11άδα και στόχο την πρόκριση

Ατρόμητος: Με την ίδια 11άδα και στόχο την πρόκριση

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για τη ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα και αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με την ίδια 11άδα όπως και στη Σλοβακία.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια ακριβώς 11άδα όπως και στο πρώτο ματς στη Σλοβακία. Οι Περιστεριώτες άλλωστε πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν με 2-1, γεγονός που τους δίνει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, στην αρχική 11άδα αναμένεται να βρεθούν οι Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μανούσος και Βέλλιος.

Οσον αφορά την αποστολή, ο Ελληνας τεχνικός συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Μέγιερι, Βέλλιο, Μανδά, Χαρίση, Θεοδωράκη, Ρισβάνη, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδη, Μάντσον, Γιακουμάκη, Γούτα, Ενσικουλού, Νάτσο, Γαρουφαλιά, Κατράνη, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσο, Κόρτ και Στρούγγη.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024