Έρχεται καύσωνας με 40άρια το Σαββατοκύριακο
Kαλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.
Kαλεσμένος στην εκπομπή One Direct βρέθηκε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.
Μετέφερε τη μετεωρολογική πρόγνωση των επόμενων τριών ημερών και έδωσε έναν ορισμό στον καύσωνα, εξηγώντας ότι για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη και να είναι σωστή, πρέπει να συμβαίνουν τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Καλλιάνος είπε πως η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από αύριο (1/8) με αποκορύφωμα το Σάββατο, οπότε και ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 βαθμούς κελσίου τοπικά και θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από την Κυριακή, μέχρι που τη Δευτέρα θα επανέλθει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
«Θα υποστούμε μια θερμή εισβολή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος και προειδοποίησε τον κόσμο να είναι προσεχτικός το διάστημα αυτό, καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για πυρκαγιές.
Πηγή: onetv.gr
- Η ποδοσφαιρική Περιφέρεια έχει… σφυγμό: Ο Κυπελλούχος ΟΦΗ και ο πρωταγωνιστής Λεβαδειακός (vids)
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη


