Σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match το μοντέλο ισχυρίζεται ότι το μη κατονομαζόμενο αυτό ξενοδοχείο της αρνήθηκε την είσοδο, μαζί με μια άλλη μαύρη φίλη της, παρότι είχαν προσκλήσεις για μια εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκεί.
«Βρέθηκα πρόσφατα σε μια πόλη της νότιας Γαλλίας στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκεκλημένη για να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν θα κατονομάσω», αναφέρει το ΑΠΕ.
Λέει ακόμη ότι οι πορτιέρηδες του ξενοδοχείου τους είπαν ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αλλά την ίδια στιγμή επέτρεπαν σε άλλους την είσοδο.
Η Κάμπελ χαρακτήρισε «αποκρουστικό» το περιστατικό και είπε ότι τέτοια περιστατικά την εμπνέουν «να συνεχίσει να εκφράζεται και να κάνει τον εαυτό της να ακούγεται».
Δήλωσε ακόμη ότι χαίρεται πολύ να βοηθάει την νέα γενιά μοντέλων και να τα συμβουλεύει να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους στερεί την αυτοπεποίθησή τους.
«Τους λέω να μην επιτρέπουν ποτέ σε κανέναν να υποτιμά την αξία τους. Πρέπει να είστε δυνατές και γενναίες σε αυτόν τον χώρο και να περιστοιχίζεστε από την οικογένειά σας και από έναν καλό ατζέντη».
Ερωτηθείσα σχετικά με την πολυπολιτισμικότητα στην βιομηχανία της μόδας η 49χρονη Κάμπελ απάντησε ότι «προσπαθεί πάντα να παραμένει αισιόδοξη» ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί ως προς αυτό και επικαλέστηκε το παράδειγμα με το ξενοδοχείο στη νότια Γαλλία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας