Με το δεξί η Σάκκαρη στο Open της Ουάσιγκτον (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε στον πρώτο γύρο του Citi Open με 2-0 σετ επί της Εκατερίνα Αλεξάντροβα και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Εύκολο ξεκίνημα στο Open της Ουάσιγκτον για το Νο.30 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ επί της Αλεξάντροβα και προκρίθηκε… ξεκούραστα στον δεύτερο γύρο.
Η αναμέτρηση κρίθηκε σε λίγο περισσότερο από μια ώρα τένις, με τη Σάκκαρη να παίρνει εύκολα το πρώτο σετ με 6-1.
Στο δεύτερο αν και προηγήθηκε με 2-0 στα γκέιμ, ισοφαρίστηκε σε 4-4, αλλά δεν αγχώθηκε, παίρνοντας το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-0 σετ.
Πλέον επόμενη αντίπαλος της Μαρίας θα είναι η Μάγιο Χίμπι που μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά και απέκλεισε με τη σειρά της την Τιμέα Μπάμπος με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 7-6 [3]).
- Νέος «μνηστήρας» για τον Αντετοκούνμπο οι Ρόκετς των Σενγκούν και Ντουράντ
- Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ο χριστουγεννιάτικος χορός, που τους δείχνει πιο ερωτευμένους από ποτέ
- Zelenskiy to Meet Trump in Florida for Ukraine Peace Talks
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»

