Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο καταγράφει την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο καταγράφει την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Με καδρόνια στα χέρια Πακιστανοί εμφανίζονται ξαφνικά στο μίνι μάρκετ ομοεθνή τους, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, και ξεσπούν με μανία. Οι εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης αποκαλύπτουν την αγριότητα και την αποφασιστικότητα των δραστών.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε μίνι μάρκετ Πακιστανού από ομοεθνείς του, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Τους ξυλοκοπούν άγρια

Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο υπάλληλοι. Με το που βγαίνουν να δουν τι συμβαίνει μπαίνουν στο στόχαστρο των δραστών που τους ξυλοκοπούν άγρια, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Μερικοί από τους αλλοδαπούς κρατούν και μαχαίρια. Ζητούσαν χρήματα για να παρέχουν προστασία στην επιχείρηση του ομοεθνή τους κι όσο δεν τα έπαιρναν τόσο εξακολουθούσαν τα απανωτά χτυπήματα. Τα σημάδια στο πρόσωπο υπαλλήλου καταδεικνύουν την αγριότητα της επίθεσης που δέχτηκε.

Και πυροβολισμοί

Μέχρι και όπλο τράβηξε ένας, πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια δύο από τα μέλη της ομάδας που επιτέθηκε. Κάτοικοι της περιοχής που εμβρόντητοι παρακολουθούσαν από τα μπαλκόνια τους τη σύρραξη, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αιματηρές συμπλοκές σημειώνονται συχνά γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά αλλοδαποί, επειδή κάποιες ομάδες επίσης αλλοδαπών θέλουν να ελέγχουν όλες τις επιχειρήσεις.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024