Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μάκρη

Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μάκρη

Στη «φάκα» πιάστηκε ο αδερφός και συνεργός του 31χρονου δολοφόνου του Γιάννη Μακρή στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία

Στη «φάκα» πιάστηκε ο αδερφός και συνεργός του 31χρονου δολοφόνου του Γιάννη Μακρή στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε τον αδελφό του που σκότωσε τον επιχειρηματία πριν από μερικούς μήνες έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, βρίσκεται στα χέρια των βουλγαρικών αρχών.

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του με αποτέλεσμα να είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο εκτελεστής του Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σε βάρος του Βούλγαρου υπήρχε  διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν πως εκείνος ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Μακρή.

Το ιστορικό της εκτέλεσης

Ο  δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο. Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.

Όπως φαινόταν στο βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα, ο δράστης πλησίασε το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Μετά από ελάχιστα βήματα ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα και ο δολοφόνος εξαφανίζεται.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος εκτελεστής «έπεσε» στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στις αρχές Απριλίου.

Συγκεκριμένα, είχε εντοπιστεί  την Τρίτη, 2 Απριλίου, στην περιοχή της Γλυφάδας και μάλιστα η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή αφού επιχείρησε να διαφύγει εμβολίζοντας με το όχημα στο οποίο επέβαινε τα συμβατικά αυτοκίνητα της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί μιλούσαν για επαγγελματία ψυχρό εκτελεστή ο οποίος δεν αποκάλυψε  τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν το συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που υπήρξαν από τότε,  άμεσος συνεργός στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ήταν ο 35χρονος αδερφός του δράστη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024