Εξάχρονη εκατομμυριούχος αγόρασε έπαυλη με χρήματα… από το YouTube
Η Μπόραμ έχει δύο κανάλια στο YouTube με 30 εκατομμύρια συνδρομητές τα οποία της έχουν ήδη αποφέρει έναν γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό.
Τα παιδιά ηλικίας έξι ετών συνήθως πηγαίνουν πρώτη Δημοτικού, παίζουν με παιχνίδια, ζωγραφίζουν και χορεύουν. Όχι, όμως, και η εξάχρονη Μπόραμ από τη Νότια Κορέα. Η Μπόραμ έχει δύο κανάλια στο YouTube με 30 εκατομμύρια συνδρομητές τα οποία της έχουν ήδη αποφέρει έναν γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό.
Χάρη σε αυτά τα χρήματα η Μπόρατ κατάφερε να αγοράσει ένα πενταώροφο κτίριο στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων (9 δισ. Κορεάτικα γουόν).
Δείτε αναλυτικά…
Πηγή: onetv.gr
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν τον απόλυτο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Επιμένει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι διασπασμένη
- Τα ονόματα που ακούγονται για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι
- Αγία Βαρβάρα: Σοβαρή συμπλοκή ανάμεσα σε δύο 19χρονες – Την έσπρωξε σε τζαμαρία
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Για την Μπιενάλε της Βενετίας, τέχνη και εγκλήματα πολέμου δεν πάνε μαζί



