Διαταγή για διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού εναντίον αλλοδαπού εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η κίνηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ έρχεται έπειτα από τη σχετική καταγγελία του αλλοδαπού, αλλά και τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο όπου καταγράφει το περιστατικό ο αδελφός του θύματος.

Το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο χρήστης «arash hampay», ο οποίος σύμφωνα με όσα γράφει είναι ο αδελφός του αλλοδαπού που δέχθηκε την επίθεση.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του ο «arash hampay», ο αδελφός του βρισκόταν στο αεροδρόμιο καθώς ήθελε να ταξιδέψει για τη Λέσβο.

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο αστυνομικός, που βρισκόταν στο χώρο του ελέγχου εγγράφων, σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του. Στη συνέχεια, ο αλλοδαπός έσπρωξε τον αστυνομικό, ο οποίος απάντησε κλοτσώντας τον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «arash hampay» επικοινώνησε αρχικά με τη διοίκηση του αεροδρομίου, η οποία του απάντησε ότι προώθησε την καταγγελία του και το σχετικό βίντεο στις αστυνομικές αρχές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο