Στην 8η θέση του κόσμου και με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου!
Ο Απόστολος Χρήστου συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και τερμάτισε 8ος στο αγώνισμα των 50 μέτρων ύπτιο, σημειώνοντας παράλληλα και πανελλήνιο ρεκόρ.
Με ατομικό ρεκόρ ο Απόστολος Χρήστου πρόσθεσε ακόμα μία θετική εμφάνιση για την ελληνική αποστολή στην Γκουανγκζού, όπου και ολοκληρώνεται σιγά σιγά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.
Ο Έλληνας αθλητής, στην παρθενική του συμμετοχή σε τελικό στο αγώνισμα των 50 μέτρων ύπτιο, βγήκε όγδοος, βελτιώνοντας μάλιστα τόσο το ατομικό του ρεκόρ, αλλά και το πανελλήνιο.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστου τερμάτισε σε 24.75 δευτερόλεπτα και κατέλαβε την όγδοη θέση, με την οποία είχε προκριθεί στον σημερινό τελικό.
Την πρώτη θέση στην… κούρσα πήρε ο Νοτιοαφρικάνος Ζέιν Γουάντελ, δεύτερος τερμάτισε ο Ρώσος Εβγκένι Ρίλοφ, ενώ το μεγάλο φαβορί και κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, Κλιμέντ Κολεσνίκοφ τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Με τη συμμετοχή του Χρήστου ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ελλάδας στο τουρνουά της Γκουανγκζού.
- Η Πολωνία έκλεισε προσωρινά δύο αεροδρόμια λόγω των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Νέα ευκαιρία για επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι έως 30/12
- Στα γρήγορα: Οι μικρές ασκήσεις που τα βάζουν με την καθιστική ζωή
- Οι αποκαλύψεις του διαιτητή Εστράδα μετά από μια κόκκινη κάρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό το Σάββατο με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
- Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για καλό σκοπό
