Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Σενάρια για ρόλο - έκπληξη της Βίκυς Κουλιανού

GNTM: Σενάρια για ρόλο – έκπληξη της Βίκυς Κουλιανού

Η μελαχρινή καλλονή, αν και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στο μόντελινγκ, ετοιμάζεται για έναν ρόλο έκπληξη στη νέα σεζόν του GNTM

Έχει περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου και είναι ένα από τα πιο διάσημα top model της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Η μελαχρινή καλλονή, αν και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στο μόντελινγκ, ετοιμάζεται για έναν ρόλο έκπληξη στη νέα σεζόν του GNTM.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν μία από τις εκπλήξεις του νέου κύκλου του Next Top Model είναι η είσοδος της Βίκυς Κουλιανού στο ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/B0W3QjmIUrC/

Το γνωστό μοντέλο που έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του κόσμου, δέχθηκε κρούση από την παραγωγή του παιχνιδιού προκειμένου να συμμετάσχει ως γκεστ σ’ ένα από τα επεισόδια της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η RealLife η Βίκυ Κουλιανού ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνιμα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη μόνιμη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. Ο ρόλος – έκπληξη της Κουλιανού θα έχει να κάνει με την παροχή συμβουλών στα επίδοξα νέα μοντέλα ως μάνατζέρ τους.

Η μεγάλη πορεία της τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις φωτογραφήσεις με διεθνείς οίκους μόδας και η πείρα που διαθέτει την καθιστούν ως την ιδανικότερη παρουσία για να βρεθεί δίπλα στις κοπέλες ου θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ.

Η βίκυ θα βρεθεί στο πλευρό των κοριτσιών προκειμένου να τα συμβουλεύει και να τα αποφορτίζει από τις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να βιώσουν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι στην πορεία τους προς την κορυφή.

https://www.instagram.com/p/B0NwpgQIjXc/

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024