Μια σειρά από δολοφονίες και απόπειρες κατά γυναικών συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Άγρια και ειδεχθή εγκλήματα που καθήλωσαν το πανελλήνιο.
Ιούλιος 2012: Η 15χρονη Μυρτώ που έκανε διακοπές στο νησί της Πάρους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Στη συνέχεια προσπάθησε να συνθλίψει το κρανίο της με μια πέτρα. Η Μυρτώ δίνει σήμερα τη δική της μάχη για τη ζωή.
Αύγουστος 2013: Η 17χρονη Ασπασία Μπόγρη θα δώσει την πιο δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Νωρίτερα ο πατέρας της την είχε πυροβολήσει εξ επαφής στην κεντρική πλατεία του Αργους για να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας