Αλιμος: Τουρίστρια καταγγέλλει βιασμό της στη Λ. Ποσειδώνος
Βιασμό και κλοπή από άγνωστο άντρα κατήγγειλε στην αστυνομία μια 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, το βράδυ της Παρασκευής
Βιασμό και κλοπή από άγνωστο άντρα κατήγγειλε στην αστυνομία μια 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, το βράδυ της Παρασκευής.
Η κοπέλα μαζί με μια 29χρονη φίλη της επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο που διέμεναν μετά από διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής, όταν ένας άγνωστος τις πλησίασε και άρπαξε το κινητό της μιας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, της ζήτησε να συνευρεθούν σεξουαλικά για να της το επιστρέψει και όταν η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος την έριξε στο έδαφος και την βίασε, ενώ η φίλη της σοκαρισμένη καλούσε σε βοήθεια.
Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε τρέχοντας κι εξαφανίστηκε με το κινητό της κοπέλας.
Οι δύο κοπέλες πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ η 27χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή.
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους




