Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν πίστευε στα μάτια του ο απεσταλμένος της UEFA στο Βικελίδης

Δεν πίστευε στα μάτια του ο απεσταλμένος της UEFA στο Βικελίδης

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης ο απεσταλμένος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο ματς Άρης - ΑΕ Λεμεσού

Εκτός από τους 25.000 οπαδούς του Άρη που παρακολούθησαν από κοντά το ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕ Λεμεσού και πραγματοποίησαν το πρώτο sold out της σεζόν, στο Κλεάνθης Βικελίδης εκπροσωπώντας την UEFA βρέθηκε και ο Περ Σβερντ.

Ο απεσταλμένος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έμεινε στη Θεσσαλονίκη για δυο 24ωρα και μαζί με τον προϊστάμενο διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαχαίρα, και τον Αντώνη Τσαλουχίδη από την πλευρά της κίτρινης ΠΑΕ, ήταν οι άνθρωποι που επέβλεψαν όλα τα οργανωτικά ζητήματα του αγώνα.

Ο Σουηδός εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός και συνεργάσιμος με την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του. Μάλιστα, έδειξε κατανόηση, καθώς τα έργα που έπρεπε να γίνουν με βάση τις οδηγίες της UEFA κυρίως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών ήταν αρκετά. Αυτό που σημείωσε είναι ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες πρόσθετες μικρές παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην πιο ομαλή διεξαγωγή του επόμενου ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Αυτό που έκανε εντύπωση στον αντιπρόσωπο της UEFA ήταν η παθιασμένη ατμόσφαιρα του γηπέδου που δημιούργησε ο κόσμος, ενώ παράλληλα είχε άψογη συμπεριφορά και έτσι δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα στις κερκίδες. «Είχα ακούσει ότι είναι θερμοί οι φίλαθλοί σας, αλλά αυτό που είδα δεν το φανταζόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός στους ανθρώπους της ΠΑΕ πριν την επιστροφή στη βάση του σήμερα (26/07).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024