Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ

Τι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ

Συνεχείς συσκέψεις υπό τη Φώφη Γεννηματά

Συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς της συνεργάτες και κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έχει αυτές τις ημέρες στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Η κυρία Γεννηματά περιγράφεται από τους συνομιλητές της αποφασισμένη να πάρει από τον Σεπτέμβριο τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αποτρέψουν τη λεηλασία του κόμματός της από τον νέο δικομματισμό που ανέδειξε η κάλπη των εθνικών εκλογών.

Πρώτος στόχος της, μέχρι το κλείσιμο της Βουλής, είναι να παρουσιάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μια συμπαγή εικόνα κατά τη συζήτηση των νομοσχεδίων που φέρνει χωρίς διαβούλευση, όπως επισημαίνεται, η ΝΔ. Η κυρία Γεννηματά δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στους κόλπους των βουλευτών και αφορούν τον βαθμό της έντασης της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο στόχαστρο του ΚΙΝΑΛ η «Αυγή»

Ο μεγάλος της πονοκέφαλος είναι η αντιμετώπιση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, ενός μηχανισμού διαστρέβλωσης των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής. «Τους προειδοποιούμε ότι θα τους ξεμπροστιάσουμε» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης, που έβαλε στο στόχαστρο και την «Αυγή». «Η «Αυγή», εφημερίδα της πρώην κυβέρνησης, έπιασε το νήμα από τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για να παραποιήσει τη θέση μας για το άσυλο» ανέφερε. Πάντως, δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του Κινήματος Αλλαγής. Φροντίζουν για αυτό με τις αντικρουόμενες δηλώσεις τους και οι βουλευτές του κόμματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024