Συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς της συνεργάτες και κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έχει αυτές τις ημέρες στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με τον Βηματοδότη. Η κυρία Γεννηματά περιγράφεται από τους συνομιλητές της αποφασισμένη να πάρει από τον Σεπτέμβριο τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αποτρέψουν τη λεηλασία του κόμματός της από τον νέο δικομματισμό που ανέδειξε η κάλπη των εθνικών εκλογών.

Πρώτος στόχος της, μέχρι το κλείσιμο της Βουλής, είναι να παρουσιάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μια συμπαγή εικόνα κατά τη συζήτηση των νομοσχεδίων που φέρνει χωρίς διαβούλευση, όπως επισημαίνεται, η ΝΔ. Η κυρία Γεννηματά δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στους κόλπους των βουλευτών και αφορούν τον βαθμό της έντασης της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο στόχαστρο του ΚΙΝΑΛ η «Αυγή»

Ο μεγάλος της πονοκέφαλος είναι η αντιμετώπιση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, ενός μηχανισμού διαστρέβλωσης των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής. «Τους προειδοποιούμε ότι θα τους ξεμπροστιάσουμε» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης, που έβαλε στο στόχαστρο και την «Αυγή». «Η «Αυγή», εφημερίδα της πρώην κυβέρνησης, έπιασε το νήμα από τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για να παραποιήσει τη θέση μας για το άσυλο» ανέφερε. Πάντως, δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του Κινήματος Αλλαγής. Φροντίζουν για αυτό με τις αντικρουόμενες δηλώσεις τους και οι βουλευτές του κόμματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο