Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάτι: Μπουλντόζες στο οικόπεδο με τους 20.000 τόνους καμμένων

Μάτι: Μπουλντόζες στο οικόπεδο με τους 20.000 τόνους καμμένων

Άρχισε ο καθαρισμός του οικοπέδου

Άρχισε ο καθαρισμός του οικοπέδου που ήταν ωρολογιακή βόμβα στο Μάτι με τους 20.000 τόνους καμμένης ξυλείας και άλλων υλικών.

Την εμφανισή τους έκαναν μπουλντόζες αλλά και φορτηγά τα οποία θα μεταφέρουν την καύσιμη ύλη που βρίσκεται συγκεντρωμένη εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα οικόπεδο.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο υφυπουργός Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε σήμερα με την συμμετοχή ιδιωτών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έγραψε ο υφυπουργός: «Συμβαίνει τώρα στο Μάτι. Το οικόπεδο όπου είχαν συσσωρευτεί τον τελευταίο χρόνο περίπου 20.000 τόνοι καμμένης ξυλείας και σύμμεικτων υλικών, μια επικίνδυνη εστία για νέες πυρκαγιές αλλά και ενα σημείο ζοφερής μνήμης για τους κατοίκους της περιοχής, καθαρίζεται άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του κράτους και του ιδιωτικού τομέα. Δωρεάν παροχή στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ, Μετκα, ΑΒΑΞ».

Συμβαίνει τώρα στο Μάτι. Το οικόπεδο όπου είχαν συσσωρευτεί τον τελευταίο χρόνο περίπου 20.000 τόνοι καμμένης ξυλείας και σύμμεικτων υλικών, μια επικίνδυνη εστία για νέες πυρκαγιές αλλά και ενα σημείο ζοφερής μνήμης για τους κατοίκους της περιοχής, καθαρίζεται άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του κράτους και του ιδιωτικού τομέα. Δωρεάν παροχή στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Avax.Η ελληνική τσιμεντοβιομηχανία (Lafarge, Titan, Halyps) συμμετέχει στην προσπάθεια. Θα παραλάβει και θα επεξεργαστεί κατάλληλα, με δικό της κόστος, τα υλικά αυτά, έτσι ώστε να απορροφηθούν ασφαλώς στην παραγωγική της διαδικασία.

Δημοσιεύτηκε από Akis Skertsos στις Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024