Είναι πλέον γεγονός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος αποφάσισαν να γίνουν συμπαίκτες και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του «Citi Open», ενός τουρνουά που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουάσινγκτον.
Οι δύο τενίστες, που είναι παίκτες με πολύ ταλέντο, δεν έχουν κάνει όμως την ίδια πορεία στα κορτ των μεγάλων τουρνουά, αφού από τη μία πλευρά ο «Τσίτσι» μπορεί να είναι 20 ετών όμως βρίσκεται ήδη στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, σε αντίθεση με τον Ελληνοαυστραλό που παρά τις δυνατότητες που έχει αυτή τη στιγμή είναι στο Νο 48, έχοντας φτάσει και στο 13.
Τσιτσιπάς και Κύργιος έχουν φυσικά ως κοινό στοιχείο την Ελλάδα και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα που θα προσπαθήσουν μαζί να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στο «Citi Open» το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.
Την είδηση πως οι δύο παίκτες θα συμπράξουν έκανε γνωστή, με ανάρτηση της στα social media η Ακαδημία Μουράτογλου, που αποτελεί μάλιστα και την βάση του Στέφανου Τσιτσιπά στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν «δέσουν» μεταξύ τους μπορούμε να δούμε ωραία πράγματα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο πρώην διαιτητής Χαβιέ Εστράδα έβγαλε στη φόρα το παρασκήνιο και τον… χαμό που ακολούθησε μετά από μια αποβολή που έκανε σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.