Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη η κλήρωση για την 1η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ Ανδρών του 2021.
Με Ισραήλ, Φινλανδία και Κύπρο στον 2ο όμιλο η Εθνική Ανδρών, με την πρώτη ομάδα να προκρίνεται στην 2η προκριματική φάση.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Θεωρητικά οι αντίπαλοι είναι στις δυνατότητες μας. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον όμιλο, θέλουμε και ελπίζουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και την πρόκριση. Το Ισραήλ είναι φιλόδοξη ομάδα, τους έχουμε αντιμετωπίσει πρόσφατα σε φιλικά παιχνίδια, έχει πρόοδο τα τελευταία χρόνια και παίζει ιδιαίτερο χάντμπολ. Η Φινλανδία είναι μια σκανδιναβική χώρα που θέλει προσοχή, ενώ με την Κύπρο γνωριζόμαστε πολύ καλά».
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
23-24/10/2019 Κύπρος- Ελλάδα 26-27/10/2019 Ελλάδα- Ισραήλ 1-2/1/2020 Ελλάδα- Φινλανδία 4-5/1/2020 Φινλανδία- Ελλάδα 8-9/1/2020 Ελλάδα- Κύπρος 11-12/1/2020 Ισραήλ- Ελλάδα
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο αγωνιστικός κατήφορος των Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται, με τα Ελάφια αυτή τη φορά να χάνουν εύκολα και από τους Μέμφις Γκρίζλις.
Ο πρώην διαιτητής Χαβιέ Εστράδα έβγαλε στη φόρα το παρασκήνιο και τον… χαμό που ακολούθησε μετά από μια αποβολή που έκανε σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.