
Οδεύει προς Μάντσεστερ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βρίσκεται κοντά στη Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ, με τη Λάτσιο να είναι θετική στην πρόταση 75.000.000 ευρώ των Άγγλων
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε 75.000.000 ευρώ (συν τα μπόνους) στη Λάτσιο, για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με την ιταλική ομάδα να αποδέχεται αυτή την προσφορά, σύμφωνα με τη «La Repubblica».
Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, αρχικά ζητούσε ένα ποσό που υπερέβαινε τα 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Σέρβου μέσου. Την περσινή χρονιά, μάλιστα, είχε απορρίψει πρόταση 120.000.000 ευρώ. Τώρα, όμως, φαίνεται να «ρίχνει νερό στο κρασί» του, αποδεχόμενος την προσφορά των Άγγλων.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να ενισχυθούν στη μεσαία τους γραμμή, καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό να πουλήσουν τον Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ και σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα είναι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Σόλσκιερ, μετά τον Μπισάκα και τον Τζέιμς.
Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε αναμένεται η κατάληξη της υπόθεσης, σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα «μάχη» μεταξύ των «μνηστήρων» του Σάβιτς.
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για «πραξικόπημα» στη Βολιβία, κατά του κεντροδεξιού προέδρου Πας
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική




