Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνοδεία του τουρκικού στόλου τα γεωτρύπανα στο Αιγαίο

Συνοδεία του τουρκικού στόλου τα γεωτρύπανα στο Αιγαίο

Εικόνες με τα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού να βρίσκονται δίπλα από τα γεωτρύπανα στην ανατολική Μεσόγειο δημοσιεύει η Άγκυρα.

Εικόνες, τις οποίες τράβηξε με drones από τα τουρκικά γεωτρύπανα στην ανατολική Μεσόγειο, τα οποία παρακολουθούνται από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, δημοσιεύει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως σημειώνει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, «το πολεμικό μας ναυτικό παρακολουθεί συνεχώς και αδιάκοπα τα πλοία μας στην Ανατολική Μεσόγειο που διεξάγουν εργασίες γεώτρηση από αέρος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Bayraktar TB-2, αεροπλάνα και ελικόπτερα του λιμενικού, από θαλάσσης με υποβρύχια, κορβέτες και τορπιλάκατους και υπό θαλάσσης με υποβρύχια».

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τα γεωτρύπανα.

«Αυτή τη στιγμή τα γεωτρύπανά μας, σε συντονισμό, συνεχίζουν τη διαδικασία στο πλαίσιο του οδικού τους χάρτη και κανένας δεν μπορεί να τα εμποδίσει», είχε πει ο κ. Ερντογάν.

«Μπορεί να υπάρξουν φωνές ενοχλητικές δεξιά κι αριστερά. Αλλά έχουμε δηλώσει ότι καμιά από αυτές τις φωνές δεν θα μας εμποδίσει. Και σήμερα λέμε το ίδιο πράγμα. Αυτή τη στιγμή τόσο εμείς ως Τουρκία όσο και οι ομογενείς μας Τ/Κ συνεχίζουμε τη διαδικασία με την ίδια αποφασιστικότητα. Και στην τελευταία συνάντηση της G20,της διεθνούς κοινότητας, με τον ίδιο τρόπο εκφράσαμε αυτή την ευαισθησία μας σε κάποιους ηγέτες με τους οποίους συναντηθήκαμε», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024