Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν

Τα θεμέλια για την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός σήμερα 23/7 (20:00, Novasports 1) στην Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά από την Τσεχία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν από σήμερα check in για την Τουρκία.

Αν καταφέρουν να αποκλείσουν τη Βικτόρια Πλζεν επόμενη αντίπαλός τους θα είναι η τουρκική Μπασακσεχίρ. Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στους ομίλους του Champions League μετά από δύο χρόνια.

Στο σημερινό παιχνίδι θα κυνηγήσει σκορ πρόκρισης εν όψει του αγώνα ρεβάνς, που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει κατασταλαγμένος εδώ και καιρό για τα βασικά του πλάνα εν όψει του πρώτου επίσημου ματς της χρονιάς.

Στην Τσεχία θα παιχτεί η… μισή πρόκριση, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει πως απέναντι του έχει μια δυνατή ομάδα και άκρως επικίνδυνη επιθετικά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού την γνωρίζει πλέον πολύ καλά. Την έχει αναλύσει στους παίκτες του. Και έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα για την εξουδετέρωση της.

ΠΗΓΗ: onetv.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024