Πανό για το άσυλο στα Προπύλαια
Εκπαιδευτικοί αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι έχουν προγραμματίσει στις 18:00 πορεία για το άσυλο στα Προπύλαια, όπου ήδη έχει υψωθεί πανό
Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις για την κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια που έχει εξαγγείλει η νέα κυβέρνηση.
Η κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια σε μία προσπάθεια να σταματήσει η ανομία, η βία και το εμπόριο ναρκωτικών στα πανεπιστήμια είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, την οποία είχε αναδείξει και προεκλογικά. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έχουν αναφερθεί στη συγκεκριμένη ρύθμιση ως εμβληματική παρέμβαση, την πρώτη της κυβέρνησης στον τομέα της παιδείας.
Αντιδρώντας στην εξαγγελία αυτή, εκπαιδευτικοί αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι έχουν προγραμματίσει στις 18:00 πορεία για το άσυλο στα Προπύλαια, όπου ήδη έχει υψωθεί πανό.
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
- Επτά αγκάθια στην εύρεση ακινήτου
- Σχολεία: Οι ημερομηνίες εξετάσεων και κλήρωσης στα Πειραματικά, Πρότυπα και Ωνάσεια

