Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο εσωτερικό του κτιρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο.
Στους τοίχους υπάρχουν γραμμένα συνθήματα και παρατημένα στρώματα.
«Όποτε θέλουν σπάνε, ότι θέλουν κάνουν. Το κτίριο αυτό το έχουν καταστρέψει. Κοιτάξτε με τι κλειδώνουν τις πόρτες οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο για να μην εισβάλουν μέσα οι αντιεξουσιαστές» αναφέρει μεταξύ άλλων υπάλληλος του Πανεπιστημίου στο δελτίο ειδήσεων του Star.
Το κτίριο Γκίνη για χρόνια τελούσε υπό κατάληψη και ήταν χώρος αποθήκευσης πολεμοφοδίων για τις βραδιές των επεισοδίων, όπως και χώρος κατασκευής μολότοφ.
Δείτε μετά το 4.25 το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).