Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πάθος για την τέχνη ένωσε Νιάρχο και Ζούκοβα

Το πάθος για την τέχνη ένωσε Νιάρχο και Ζούκοβα

Είναι ένα από τα ωραιότερα και πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής μας!

Είναι ένα από τα ωραιότερα και πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής μας. Ο Σταύρος Νιάρχος junior και η Ντάσα Ζούκοβα μετά από δεσμό που κράτησε δυόμιση χρόνια αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Ο γοητευτικός εγγονός του Έλληνα μεγιστάνα και η Ρωσικής καταγωγής Ντάσα, πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς αρραβωνιάστηκαν στην Νέα Υόρκη. Το Big Apple, αποτελεί άλλωστε αγαπημένη πόλη και των δύο. Οι Νιάρχοι διέθεταν πάντα διαμέρισμα στο Μναχάτταν ενώ ο παππούς Νιάρχος συνήθιζε να λέει ότι στις δημοπρασίες της πόλης είχε αγοράσει μερικούς από τους καλύτερους Βαν Γκόγκ και Σαγκάλ της συλλογής του. Ο Σταύρος κληρονόμησε το πάθος του Έλληνα κροίσου αλλά και του πατέρα του Φιλίππου για την τέχνη. Ο Φίλιππος Νιάρχος διαθέτει μία από τις καλύτερες συλλογές έργων pop art στον πλανήτη.

Η εντυπωσιακή Ντάσα και η Σπετσοπούλα

Ο Σταύρος Νιάρχος junior, ένας από τους πιο πολύφερνους γαμπρούς του κόσμου, γνώρισε την Ζούκοβα λίγο μετά τον χωρισμό του με το top model Τζέσικα Χαρτ. Η Ντάσα είχε χωρίσει από τον Ρώσο κροίσο με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Η Ζούκοβα προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Η εντυπωσιακή γυναίκα ασχολείται με την τέχνη, η περίφημη μάλιστα γκαλλερί “Garage” φέρει την σφραγίδα της. Η Ζούκοβα είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Stav ο οποίος έχει κληρονομήσει τα ξανθά, πλούσια ατίθασα μαλλιά της μητέρας του Βικτώριας Γκίννες. Το ζευγάρι αναμένεται στην ιδιόκτητη Σπετσοπούλα… Ο παππούς Νιάρχος πάντως είχε κάνει πέντε γάμους. Οι πιο γνωστοί είναι αυτοί και με τις δύο αδελφές Λιβανού (Ευγενία και Τίνα) και την Σαρλότ Φορντ…

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024