Νεκρός κρατούμενος έπειτα από συμπλοκή στις φυλακές Χανίων
Η συμπλοκή είχε σημειωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου - Υπέκυψε στα τραύματα του, έπειτα από νοσηλεία δύο ημερών, ο ένας από τους κρατουμένους που ενεπλάκησαν σε αυτήν.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο κρατούμενος των Φυλακών Αγυιάς Χανίων, ο οποίος, το μεσημέρι του Σαββάτου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης βαριά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο μετά τη συμπλοκή κρατουμένων κατά το μεσημεριανό γεύμα.
Πρόκειται για έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε.
Από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ακόμα δύο κρατούμενοι με ελαφρότερα τραύματα, ενώ στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν το μεσημέρι οκτώ κρατούμενοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η διαμάχη ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές το μεσημέρι του Σαββάτου και έληξε με την παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα