Ένα από τα ηλεκτροκίνητα πατίνια που κυκλοφορούν στους δρόμους του Ηρακλείου προσπάθησε να κλέψει ένας κάτοικος της περιοχής. Αυτό όμως που δεν ήξερε ότι τα πατίνια έχουν ειδική εφαρμογή εντοπισμού και η διαδρομή τους παρακολουθείτε βήμα προς βήμα.

Έτσι αμέσως μετά την κλοπή δόθηκε από την εταιρεία σήμα στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για κλοπή αφού, με βάση το σήμα που δέχτηκαν, το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινούνταν εκτός της επιτρεπόμενης ζώνης που έχουν οριοθετήσει στην πόλη του Ηρακλείου. Ερμηνεύοντας μάλιστα τις ενδείξεις που τους έδινε η εφαρμογή, κατάλαβαν ότι ο μακρυχέρης δεν το πήρε σπρώχνοντας το αλλά το φόρτωσε πλαγίως σε καρότσα αγροτικού.

Παρακολουθώντας λοιπόν τις κινήσεις του πομπού διαπίστωσαν ότι το αγροτικό στο οποίο είχε φορτωθεί το ηλεκτροκίνητο πατίνι κινήθηκε προς κεφαλοχώρι του δήμου Ηρακλείου. Σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από συγκεκριμένη καφετέρια του οικισμού και στην συνέχεια ο πομπός κατέγραψε να κινείται προς κάποιο συγκεκριμένο σπίτι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίστηκε ότι οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν. Ναι μεν πήρε το ηλεκτροκίνητο πατίνι, όχι όμως για να το κλέψει, αλλά να το …προστατεύσει από κλοπή καθώς είδε ύποπτες κινήσεις. Είχε σκοπό να το επιστρέψει την επόμενη ημέρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο